Al-ma style je kompanija osnovana 2004. godine u Nišu. Od samog osnivanja bavi se izradom nameštaja od kvalitetnog uvoznog pločastog materijala. Vremenom se kompanija usavršavala i danas se nalazi na dve lokacije u gradu. Proizvodni program se svakodnevno dopunjuje i razvija u cilju prilagođavanja zahtevima tržišta i potrebama mušterija.

Mi smo jedna od vodećih firmi u Nišu koja se bavi izradom nameštaja po meri i pružanjem pratećih usluga.   Ukoliko opremate svoj stan, kuću ili poslovni prostor, Al-ma style je tu za vas. Nudimo kopmletna rešenja, počev od idejnog projekta, preko dizajna i izrade do finalne montaže.   Ako ste sam svoj majstor, Al-ma style ima rešenje i za vas. Rezanje iverica po meri, kantovanje kao i maloprodaja svih vrsta okova samo su deo naše ponude.   I ne zaboravite, naš moto je bio i ostaće: Kvalitet je naše ime a zovu nas još i Al-ma style.

AL – MA STYLE

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Knjaževačka 47, 18000, Niš
  •  Telefon / Fax:
    +381 18 214 234

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses