Počeci preduzeća ALEKSANDRO d.o.o. datiraju iz 1990. godine kada je osnovano trgovačko preduzeće Tra Duga. 2002. godine izvršena je temeljna reorganizacija postojećeg preduzeća koje je kupovinom fabrike kuhinjskog nameštaja Sloga i značajnim ulaganjem u infrastrukturu i opremu, postalo jedan od najznačajnijih proizvođača pločastog nameštaja u zemlji. U isto vreme, uz razvoj robne marke ALEKSANDRO, počinje i razvoj maloprodajne mreže koju su činili prodajni objekti pod brendomALEKSANDRO locirani u svim većim gradovima u Srbiji. U cilju proširenja poslovne aktivnosti i povećanja plasmana sopstvenih proizvoda na domaćem i inostranom tržištu, TRA DUGA d.o.o, zajedno sa preduzećemLESNINA d.d, formira i 2007. godine registruje novo preduzeće,ALEKSANDRO d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina nameštajem na malo. Rezultat poslovne politike, praćene neprekidnim istraživanjem tržišta, jeste mreža od 17 prodajnih salona nameštaja širom Srbije i široko rasprostranjena mreža veleprodajnih kupaca.

Sediste preduzeca se nalazi u industrijskoj zoni u Somboru, na magistralnom putu Sombor-Odžaci. Obuhvata zemljište površine 5ha i 6 ari, sa proizvodnim pogonom od 5 000 m2, magacinskim prostorom od 3 400 m2 i upravnom zgradom površine 1 200 m2.

ALEKSANDRO maloprodajnu mrežu čini 17 salona nameštaja raspoređenih u 11 gradova širom Srbije. U Novom Sadu, Somboru, Kikindi, Zrenjaninu, Kragujevcu i Kraljevu nalaze se po dva prodajna objekta, a u Beogradu, Subotici, Šapcu i Senti po jedan.

Saloni koje bi smo posebno izdvojili zbog zbog atraktivnosti i širine prodajnog asortimana su:

 • ALEKSANDRO Subotica, Tuk Ugarnice 14. Salon je otvoren početkom 2008. godine na površini od oko 3.000m², na dve etaže. Potrošačima nudi najkvaliteniju i najpotpuniju ponudu nameštaja u gradu.
 • PRODAJNI CENTAR LESNINA Novi Sad, Temerinski put bb. Salon je otvoren početkom 2008. godine i rezultat je strateškog povezivanja preduzeća Tra Duga i Lesnina. Pod robnom markom Lesnina građanima Novog Sada je na preko 3.500m² ponuđen širok izbor najkvalitetnijeg nameštaja.
 • ALEKSANDRO Novi Sad, Sent Andrejski put bb. Salon je otvoren početkom 2008. godine na površini od oko 1.000 m², na četiri etaže. Asortimanom upotpunjuje ponudu salona Novi Sad 1.

Širenje veleprodajne mreže jedan je od prioriteta naše poslovne politike. Da bismo došli u svaki grad i svakom građaninu omogućili da dođe do kvalitetnog nameštaja po najpovoljnijim cenama, razvili smo veleprodajnu mrežu koju čine naši partneri u više od 30 gradova Srbije. Proizvodi koje plasiramo na ovaj nacin su identični onima koji se mogu pronaći u salonima nameštaja ALEKSANDRO.

Aleksandro

 •  Kategorije
 •  Adrese:
  Staparski put bb, Sombor
 •  Telefon / Fax:
  +381 25 27 123, +381 25 244 45
  Fax: +381 25 421 513

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses