BERNARDA d.o.o. iz Pušćina, HRVATSKA – Firma Bernarda uspešno posluje od 1998. godine, a svoje je proizvode okitila nizom priznanja, medalja i pohvala kako u Hrvatskoj gde je jedan od najvećih proizvođača kreveta i dušeka tako i u Srbiji gde je za nepunih godinu dana uspela da napravi proboj na tržište ponajviše kvalitetom proizvoda.

Ideja vodilja svih ovih godina prisutna u firmi BERNARDA je zdravo spavanje. Zadovoljstvo Vas, cenjenih dosadašnjih i budućih korisnika naše je osnovno usmerenje.

Nadamo se da će ove stranice još više unaprediti našu međusobnu komunikaciju jer želimo da vam obezbedimo “DOBAR SAN ZA ZDRAV ŽIVOT”.

U firmi je uspostavljen sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima međunarodne norme ISO9001:2000. Na osnovu toga izvršena je sertifikacija te je firma dobila sertifikat kvaliteta ISO 9001:2000.

Proizvodnja je koncipirana prema evropskim standardima, kako u organizacionom, tako i tehničko tehnološkom pogledu.Takođe naši stručnjaci kontinuirano rade na razvoju novih proizvoda i inovacija koje pronalaze svoju praktičnu primenu u stvarnom životu.

Bernarda

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Dimitrija Tucovića 77, 11000 Beograd
  •  Telefon / Fax:
    +381 11 40 55 141

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses