Naš tim postoji i uspešno posluje vec 12 godina, a čine ga mladi i talentovani ljudi koji sa svojim idejama čekaju da ispune sve Vaše želje. Nudimo Vam eskluzivni nameštaj vrhunskog kvaliteta, modernog i klasičnog dizajna, po pristupačnim cenama.  U našoj ponudi možete naći sve elemente potrebne za uređenje svog enterijera: kuhinje, krevete, plakare, garniture, stepeništa, komadni nameštaj za Vaše dnevne boravke, spavaće sobe, predsoblja, kupatila…Izaberite vrstu materijala, izrađujemo nameštaj od punog drveta , iverice, medijapana, stakla, mebl štofa, kože. Izaberite boju, dizajn, izmislite aplikacije, mi ćemo ih napraviti  za Vas. Naši proizvodi nemaju ograničenja kada je u pitanju Vaš dom ili poslovni prostor.

Da li ste ikada izludeli od majstora koji defiluju kroz Vaš stan i imali utisak da će trajati večnost da se usklade? Nema razloga da brinete, prepustite sve nama. Sa grupom naših partnera i saradnika adaptiraćemo Vaš stan u dogovorenom roku. Svi električarski, vodoinstalaterski, gipsarski i drugi radovi biće završeni bez Vaše glavobolje. Takođe, izrađujemo nameštaj  “po projektu”, prema Vašim ili našim nacrtima.

Pozovite nas i pokažite nam svoj dom ili prostor koji želite da uredite i dobićete besplatne savete od nas. Sa Vašim i našim idejama mi ćemo se potruditi da stvorimo prostor iz Vaših snova, a Vi ćete se uveriti u našu originalnost, kvalitet i preciznost. Pogledajte u galeriji fotografija i neke od mnogobrojnih elemenata nameštaja koji smo radili, i počnite da maštate. Naš osnovni cilj i najbolja reklama je zadovoljna mušterija. Postanite jedna od njih!

DESIRE nameštaj


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses