Preduzeče je osnovano pod prvobitnim imenom “Nodom” i bavilo se proizvodnjom i prodajom okova i nameštaja, da bi smo se 2009 godine podelili na dve firme, od kojih se današnja Dextra bavi prodajom nameštaja. Sarađujemo sa vodećim proizvođačima nameštaja u zemlji.

Našim klijentima nudimo veliki izbor kvalitetnog i moderno dizajniranog nameštaja, a godine postojanja i opstanka i u najtežim vremenima dobar su pokazatelj da kupci imaju poverenje u nas. Briga o klijentu je najvažnija funkcija preduzeća, ljubazno osoblje, stručan i obučen kadar, kvalitet i moderan dizajn naših proizvoda nikoga ne ostavljau ravnodušnim.

Kod nas možete potražiti i savete u koliko ste u nedoumici, tu smo za Vas. U narednom periodu trudićemo se da podignemo kvalitet usluga koje pružamo i proizvoda koje prodajemo kako bi smo i dalje naše kupce imali čime da obradujemo.

Dextra

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Hajduk Veljkova 34, 14000 Valjevo
  •  Telefon / Fax:
    +381 14 234 350

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses