epconEpcon d.o.o. je posebno specijalizovano preduzeće za projektovanje, ugradnju i prodaju polikarbonatskih ploča svih vodećih svetskih proizvođača (Lexan, Makrolon, Politec…). U saradnji sa domaćim i stranim inženjerskim kućama razvili smo i sopstveni sistem aluminijumskih profila, koji garantuju kvalitetnu, sigurnu, jednostavnu i efikasnu montažu ploča. Kvalifikovani i pouzdani majstori,  stručno će na osnovu našeg projekta izraditi podkonstrukciju i ugradnju.

Dobrodošli u Epcon d.o.o.,

Zbog povećanje tražnje za što kvalitetnijim projektantskim rešenjima, kao i uslugama prodaje i ugradnje polikarbonatskih ploča i čeličnih konstrukcija na jednom mestu, tim mladih i već afirmisanih inženjera se udružio i oformio kompaniju Epcon d.o.o. Danas je Epcon d.o.o. prerastao u  respektabilnu projektantsko-inženjersku firmu, sa višegodišnjim iskustvom, tradicijom i konstantnim razvojem.

Epcon d.o.o. je posebno specijalizovano preduzeće za projektovanje, ugradnju i prodaju polikarbonatskih ploča svih vodećih svetskih proizvođača (Lexan, Makrolon, Politec…). U saradnji sa domaćim i stranim inženjerskim kućama razvili smo i sopstveni sistem aluminijumskih profila, koji garantuju kvalitetnu, sigurnu, jednostavnu i efikasnu montažu ploča. Kvalifikovani i pouzdani majstori,  stručno će na osnovu našeg projekta izraditi podkonstrukciju i ugradnju.

Imajući u vidu , da smo specijalizovani za izradu projekata, animacija, prodaju i ugradnju širokog spektra polikarbonatskog programa, u našim prostorijama možete dobiti stručne odgovore, kao i savete i predloge za idejno rešenje ili ugradnju. Nudimo vam  pomoć prilikom odabira tipa i boje ploča, kao i izbora pratećeg materijala.

U dosadašnjem radu, ponosni smo idejni tvorci i izvođači manjih i većih nadstrešnica, auto-perionica, zastakljenih fasada, fabričkih i sportskih hala, restorana, zatvorenih bazena, krovnih kupola i svetlosnih traka.

U saradnji sa ekspertima sa građevinskog fakulteta, bavimo se i razvojem i usavršavanjem već postojećih čeličnih konstrukcija, koje odlikuje vrhunski spoj estetike, sigurnosti i kvaliteta.

Prateći svetske tendencije, u kojima dominira potreba za zdravom, organskom hranom, razvili smo i specijalni tip plastenika, koji se lako montira i isto tako jednostavno održava.

Ako  imate dodatnih pitanja, sugestija ili jednostavno potrebe da sa nama stupite u kontakt i ostvarite saradnju, biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate.

Epcon


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses