FORMA NATUR je osnovan u Kraljevu 07. 11. 2002. godine kao Trgovinsko komisiono uslužna radnja, sa pretežnom delatnošću trgovine na malo nameštajem i opremom za osvetljavanje. U sklopu radnje nalazio se samo jedan salon nameštaja u Kraljevu, gde se ujedno nalazilo i sedište radnje.

FORMA NATUR je preregistrovan u Registru privrednih subjekata u Agenciji za privredne registre pod brojem BP 4798/06, 28.01.2010. godine.

Odlukom o osnivanju preduzeća za trgovinu i usluge FORMA NATUR d.o.o. Beograd od 25.01.2010. godine promenjena je pravna forma iz oblika preduzetnika u oblik društva sa ograničenom odgovornošću. Danas FORMA NATUR posluje pod punim imenom Preduzeće za trgovinu i usluge FORMA NATUR d.o.o. Beograd, Autoput za Novi Sad 150, odnosno pod skraćenim poslovnim imenom FORMA NATUR d.o.o. Beograd.

Upravljanje i rukovođenje preduzećem regulisano je Odlukom o osnivanju preduzeća za trgovinu i usluge FORMA NATUR d.o.o. Beograd. Društvom upravlja osnivač, a organ poslovođenja je Direktor.

FORMA NATUR posluje na teritoriji cele Srbije. Preduzeće je razvilo svoju mrežu maloprodajnih objekata – salona nameštaja koja obuhvata Beograd i Kraljevo, sa tendencijom širenja. Na lokaciji Dobanovci-Beograd formiran je magacin veleprodaje kao centralni magacin koji snabdeva robom većinu maloprodajnih objekata. Preduzeće zapošljava oko 70 radnika.

U salonima nameštaja FORMA NATUR centralno mesto zauzimaju proizvodi renomiranih proizvdođača: “Forma Ideale”, “Jela” Jagodina i dr. sa kojima FORMA NATUR neguje partnerske odnose.

Preduzeće se bavi i pružanjem usluga logistike,transporta,skladištenja, manipulacije robe, selidbama i sl.

Forma Natur

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Autoput za Novi Sad 150, 21 000, Beograd
  •  Telefon / Fax:
    +381 11 3757 703

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses