Preduzeće FURNEX je osnovao davne 1982.godine. g-din Miodrag Stamenić rešivši da iz državne firme krene u privatne vode što tada i nije bilo tako lako.U startu je to bila zanatska radnja za izvodjenje gradjevinskih radova a 1995 godine pocinje sa preradom drveta.

Danas posluju dva odvojena preduzeća u zajedničkom krugu i tod.o.o.”FURNEX MV 82″ čiji je proizvodni program izrada sobnih vrata,vratnih krila furniranog pločastog materijala i opremanje enterijera id.o.o.”FURNEX NAMEŠTAJ TEAM” koje se bavi prodajom sečenih i kantovanih pločastih materijala po meri kupca i okova za nameštaj i proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala.

Trenutno oba preduzeća zapošljavaju oko 40 radnika čija je struktura od arhitekte, inženjera, stolara pa do pomoćnih radnika. Poslovni prostor firme se prostire na 7.000 m2 od čega je pod krovom oko 2.500m2.

Furnex svoje proizvode plasira na domaćem i inostranom tržistu za poznatog kupca čiji je profil od fizičkih od pravnih lica.

Furnex


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses