Porodična Fabrika nameštaja „HRAST” iz Bosilegrada, osnovana je početkom 2001. godine, kao samostalna zanatska radionica za proizvodnju i prodaju tapaciranog i pločastog nameštaja.

Od 2003 godine zanatska radionica prerasta i specjalizuje se za proizvodnju stilskih garnitura u koži, eko-koži i meblu u širokom spektru dezena, boja i modela.

Dvadeset pet zaposlenih i izuzetno obučenih radnika, učestvuju u proizvodnji garnitura, koja prolazi kroz više faza i na kraju kroz rigoroznu i strogu kontrolu kvaliteta. Tako da je nameštaj koji Vam nudimo izrađen po svim evropskim i svedskim standardima. Potvrdu ovoga možete naći kod naših kupaca (distributera) širom zemlje.

U dosadašnjem radu preduzeće je obimom poslovanja uglavnom zadovoljavalo potrebe domaćeg tržišta, ali zbog izuzetne zainteresovanosti planiramo povećanu proizvodnju i plasiranje robe na ino-tržište.

Cilj kome neprestano težimo je stalno obrazovanje i usavršavanje zaposlenih, modernizacija i osavremenjivanje opreme i proizvodnje, razvoj ekološke svesti kao i povećanje socijalne brige o zaposlenima.

snovni principi i reference koje nas održavaju u ovim izuzetno teškim vremenima na tržištu i ne samo održavaju već i visoko kotiraju su:

 • Izuzetan kvalitet proizvoda, koji potvrđuje pored ostalog i Šumarski fakultet u Beogradu, Institut za kontrolu kvaliteta nameštaja…, a od svega nam je bitnija potvrda naših kupaca.
 • Brza i tačna isporuka
 • I vrlo povoljne cene…

Hrast

 •  Kategorije
 •  Adrese:
  Naselje Izvorštica bb, Bosilegrad
 •  Telefon / Fax:
  +381 17 878 840, +381 64 635 0142, +381 64 700 1969
  Fax: +381 17 878 246

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses