ID – Interactive Design, postoji od 1997 godine. Firma je rođena u jednoj maloj garaži na Autokomandi. Uz dosta rada i mašte, kompanija je postala jedan od vodećih proizvođača nameštaja u Srbiji. Mnogo se toga promenilo u poslednjih 7 godina ali naša vizija je ista: moderno dizajniran nameštaj po pristupačnim cenama. Smatramo da je dizajn naša najveća prednost jer naši proizvodi stoje rame uz rame sa nameštajem vode’ih konkurenata iz Zapadnih zemalja. Naš tim od 50 zaposlenih kreira nameštaj modernih linija i bezprekorne funkcionalnosti. ID ima ambiciju da postane sinonim za kvalitet i dizajn. Firma se za sada dokazala na poljima kuhinja i kancelarijskog nameštaja. Spoj moderne tehnologije i veštih majstora pretače ideje naših dizajnera u IDealne kuhinje čiji korisnici uživaju punu funkcionalnost. Pažljivim studiranjem potreba modernog radnog mesta razvili smo tri linije kancelarijskog nameštaja: Primo, Combo i BG 04. Linije plene svojom estetikom i ergonomičnošću. Naš cilj je da stvorimo IDealni kancelarijski nameštaj koji bi omogućio zaposlenima udoban radni prostor.

Fabrički pogon je opremljen najmodernijim mašinama za obradu pločastih materijala. Organizacija pogona je takva da se poslovi završavaju kvalitetno i efikasno. Svaki deo nameštaja je obrađen do poslednjeg detalja i prolazi inspekciju kvaliteta.

ID stvara poslovnu kulturu radnih i pedantnih ljudi koji smatraju da ce samo najbolji opstati u ovoj zahtevnoj industriji.

ID – Interactive Design

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Kamenova bb, Subotište, Pećinci
  •  Telefon / Fax:
    +381 22 482 700, +381 22 482 711

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses