LAGADO je fabrika sa najdužom tradicijom u proizvodnji kožnih garnitura u Srbiji.

Osnovana je 30.01.1988. godine, kao jedina specijalizovana fabrika za proizvodnju kožnih garnitura sa asortimanom namenjenim uglavnom ino-kupcima i poslovala je pod imenom Fabrika kožnih garnitura u sastavu Kompanije Simpo.

01.05.2002. godine dolazi do vlasnicke transformacije i promene pravnog statusa Fabrike koja nastavlja da radi kao samostalni privredni subjekt pod imenom LAGADO d.o.o.

Osnovna delatnost fabrike nije menjana, tako da je LAGADO ostao lider na domacem tržištu i sinonim za kvalitetan nameštaj od kože.

Za naredni period Lagado planira živu investicionu aktivnost, usmerenu u pravcu tehnicko-tehnološkog zaokruživanja procesa proizvodnje i proširenja proizvodnih kapaciteta.

Razvojne ideje Lagada se najbolje ocitavaju u viziji naše Kompanije: da se kroz sopstveni razvoj ostvari liderska pozicija i tako ucestvuje u razvoju zajednice.

Sledeci viziju, naši razvojni planovi idu u pravcu proširenja proizvodnih kapaciteta, cime bismo mogli potpuno odgovoriti povecanoj tražnji za našim proizvodima. Na taj nacin, kroz zapošljavanje novih radnika Lagado bi dao najbolji podsticaj lokalnom razvoju zajednice. Lagado je kompanija koja brine o svojim radnicima, lokalnoj zajednici i ocuvanju prirodne okoline.

U toku je priprema implementacije programa održive proizvodnje nameštaja, kao i priprema za usvajanje i primenu neophodnih standarda koji su potrebni za dalji razvoj firme.

Lagado

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Karađorđa Petrovića 175, Bujanovac
  •  Telefon / Fax:
    +381 17 651 116, +381 17 653 388
    Fax: +381 17 653 277

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses