Fabrika Linea Milanović – Beograd nudi širok asortiman nameštaja najvišeg kvaliteta, kako modernog, tako i klasičnog dizajna: stolova, stolica, fotelja, kreveta, divana, natkasni, komoda, plakara, kuhinja, kupatilskih ormarića, šank-pultova i drugih proizvoda.

Proizvodi su veoma cenjeni zbog svog kvaliteta i prefinjenog dizajna, unikatnosti i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od punog drveta i medijapana. U ponudi je veliki izbor završne obrade furnira a koji se tonira po želji klijenta. Takođe, nudimo i širok spektar mebl-štofova inostranih proizvođača za presvlačenje tapaciranih delova nameštaja.

Namenjeni, prevashodno, za opremanje stanova i vila, naši proizvodi su takođe pogodni za opremanje hotela, kancelarija, kafića, restorana i drugih reprezentativnih objekata koji zahtevaju fleksibilnost i ekskluzivitet.

Fabrika Linea Milanović, takođe, izrađuje nameštaj i komponente enterijera “po projektu”, što podrazumeva izradu po Vašim ili našim nacrtima i dimenzijama, a sve to u kombinaciji sa materijalima i dizajnom prema svetskim trendovima.

Dugogodišnja tradicija i iskustvo u obradi drveta, visok kvalitet, originalnost i inovativnost proizvoda, posebna pažnja pri izradi detalja i prilagodljivost željama klijenata osnovne su karakteristike našeg poslovanja i uspeha firme, što potvrđuju i dve nagrade koje je kompanija dobila prilikom svog prvog izlaganja na 47. Beogradskom sajmu nameštaja 2009. godine.

Osnovne delatnosti:

  • Izrada ekskluzivnog nameštaja i enterijera po individualnom zahtevu
  • Projektovanje enterijera
  • Opremanje vila, apartmana, restorana, kafića, hotela, ofisa.

Linea Milanović


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses