Proizvodnja ormana i plakara od najkvalitetnijeg univera, modernizam i funkcionalnost kao glavna odlika nameštaja koji pruža elegantna rešenja za odlaganje garderobe.

Uživajte u jednostavnosti forme i elegancije koju pružaju komode Roma, jer ne postoji prostor u kome ne mogu pokazati svoje savršenstvo. Toaletni sto modernih linija savršeno se ukalapa u intimnost večernjih i jutarnjih spremanja.

Sve za spavaću sobu na jednom mestu. Na Vama je da odaberete kombinaciju elemenata i dezena. Moderno ne mora uvek biti skupo!

Ravna forma, prijatni dezeni i masivnost su samo neke od karakteristika klub stolova koji će uneti toplinu u vaše životne prostore.

Veliki izbor komadnog nameštaja koji Vam omogućava da sami budete kreator ambijenta u kome provodite najviše Vašeg i samo Vašeg vremena.

Izrada serijskog nameštaja od najkvalitetnijih uvoznih pločastih materijala, kantovana ABS trakom uz upotrebu okova renomiranih svetskih proizvođača.

Sastav pojedinačnih komponenti koje istražuju nove raznolikosti. Kombinacijom dezena elemenata različitih dimenzija kuhinja. Klasik pruža neograničen izbor rešenja bilo kakvog problema vezanog za enterijer u Vašem domu.

Oštre linije klasičnih elemenata sastavljeni u blok varijantu omogućuju eleganciju pre svega manjih enterijera. Povoljnost i kvalitet su takođe glavne karakteristike.

Funkcionalan i moderan komadni nameštaj idealan za Vaša predsoblja i hodnike, zauzima malo prostora, a sa druge strane omogućava maksimalno iskorišćenje.

Matis

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Senjak bb, Ivanjica
  •  Telefon / Fax:
    +381 32 651 060, +381 32 651 159
    Fax: +381 32 651 060

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses