mibax1MIBAX d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 20.09.1993. god. kao privatno preduzeće na veliko i malo , sa sedištem u Novom Bečeju, koje je upošljavalo 4 radnika. Osnovna delatnost je trgovina sanitarijama, galanterijom i pratećom opremom za kupatila, kupatilski nameštaj, vodovod, kanalizacija. Takođe, posedujemo kompletan asortiman nameštaja kompanije Matis Ivanjica , kao i tapacirani nameštaj Tapier, te belu tehniku Končar. Mibax raspolaže sa 1500 m2 magacina i pet dostavnih vozila kojim prevozi robu do svojih kupaca u roku 24 sata od njihove porudžbine, i velikim salonom nameštaja, bele tehnike, kao i sve ostale robe koju prodaje u veleprodaji i svojoj maloprodaji.

MIBAX d.o.o. je preduzeće koje je osnovano 20.09.1993. god. kao privatno preduzeće na veliko i malo , sa sedištem u Novom Bečeju, koje je upošljavalo 4 radnika. Osnovna delatnost je trgovina sanitarijama, galanterijom i pratećom opremom za kupatila, kupatilski nameštaj, vodovod, kanalizacija.Takođe, posedujemo kompletan asortiman nameštaja kompanije Matis Ivanjica, kao i tapacirani nameštaj Tapier, te belu tehniku Končar.
Sa razvojem tržišta i prodajnih regiona razvoja se i preduzeće MIBAX koje prateći potrebe tržišta širi svoj prodajni asortiman, a i broj zaposlenih. Sada Mibax zapošljava 16 ljudi i možemo slobodno reći da trenutno raspolaže sa izuzetno dobrom ponudom i dobrim uslovima na tržištu u Srbiji.
U prilog tome govori i stotinak zadovoljnih kupaca koji se u kontinuitetu snabdevaju kod nas.

Mibax raspolaže sa 1500 m2 magacina i pet dostavnih vozila kojim prevozi robu do svojih kupaca u roku 24 sata od njihove porudžbine, i velikim salonom nameštaja, bele tehnike, kao i sve ostale robe koju prodaje u veleprodaji i svojoj maloprodaji.

Vlasnici rukovodeći kadar i svi zaposleni, svojim stalnim usavršavanjem i upornim radom čine sve da opravdaju slogan firme:

”Najlepši osećaj čoveka je, kada mu je poverenje koje daje, uzvraćeno.”

Mibax

 •  Kategorije
 •  Adrese:
  Petra Drapšina 25, 23272 Novi Bečej
  mibax@open.telekom.rs
 •  Telefon / Fax:
  +381 23 771 323, +381 23 771 168
  fax: +381 23 771 168

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses