Proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja kreveta i dušeka – vrhunskih sistema za spavanje, među kojima su i antialergijski dušeci bez žičanog jezgra brenda DREAMTEC, kao i preko 25 modela kreveta od punog drveta brenda TAKTO, prepoznatljivog modernog dizajna i izrazite funkcionalnosti.

U salonima nameštaja firme MOJ DOM Inc. koji se nalaze na Petlovom brdu (ul. Đuje i Dragoljuba br.3) i na Banjici (ul. Save Maškovića br.3) u Beogradu, možete videti izložene sve modela kreveta i dušeka. A što je još bitnije, svaki dušek možete probati i naći onaj pravi koji odgovara Vašem senzibilitu i navikama spavanja.

U ponudi su takođe i trpezarijski stolovi i stolice od punog drveta, garniture, komode. Izrada kuhinja i plakara po meri i razne druge sitnice koje trebaju u svakom domu.

Kompanija MOJ DOM Inc. je pokrenula internet prodavnicu kako bi svojim vernim kupcima olakšala kupovinu i obezbedila još bolju uslugu.

Internet prodavnica se nalazi na adresi www.sve.rs

i prva je prava on-line prodavnica nameštaja gde proizvode iz asortimana ove kompanije zaista možete staviti u korpu i do kraja poručiti preko interneta. Preko 1000 zadovoljnih kupaca svakog meseca najbolje govori o kvalitetu naše usluge.

Moj Dom

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Đuje i Dragoljuba 3, Save Maškovića 3, Beograd
  •  Telefon / Fax:
    (011) 232-2216, (011) 237-0194, (011) 246-3874
    Fax: (011) 237-0490

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses