mieleMotorius je zastupnik nemačke  kompanije MIELE koja poseduje širok spektar kako kućnih, tako i aparata za profesionalnu upotrebu. U ponudi imamo samostojeće modele, ugradne modele, kao i ekskluziv program. „Zauvek bolji“ je bila MIELE filozofija još od kada je osnovana firma daleke 1899. godine. Ove dve reči predstavljaju apsolutnu i beskompromisnu predanost kvalitetu koja važi i danas.

 

 

 

„Zauvek bolji“ je bila MIELE filozofija još od kada je osnovana firma daleke 1899. godine. Ove dve reči predstavljaju apsolutnu i beskompromisnu predanost kvalitetu koja važi i danas. Teško je pobediti stroga merila Miele testova kvaliteta. Ovi testovi često postavljaju veće zahteve nego što su potrebni i po industrijskim standardima. Pojedinačni kućni aparati se nasumice biraju sa kontrolne linije u proizvodnji i izlažu se testovima izdržljivosti. Ovi aparati se ne smatraju dostojnim da predstavljaju firmu Miele dok uspešno ne odrade 10 000 sati rada, što se smatra radom tokom 20 godina korišćenja. Ove dve, male reči u potpunosti sadrže svu filozofiju Miele-a, filozofiju koja se primenjuje na svaku oblast kojom se ova kompanija bavi. Ove reči su deo kompanije već više od 100 godina. Osnivači kompanije, Carl Miele i Reinhard Zinkann, su koristili ovaj slogan još 1901. godine kako bi opisali svoju prvu mašinu za pranje veša sa drvenim bubnjem. Samim tim su iznedrili filozofiju kompanije koja je dan danas merilo uspeha i kvaliteta ove kompanije. Ova fraza predstavlja u isto vreme i obavezu i izazov za svakog zaposlenog u Miele-u. Svaka zaposlena osoba – bilo da radi u odeljenju razvoja, proizvodnji ili prodaji – mora napraviti svoj doprinos u postizanju ovog cilja. Naročito se vodi računa o pronalaženju novih i usavršavanju postojećih mašina i opreme, kao i nuđenju jednostavnijih rešenja krajnjem korisniku.

MIELE – Apsolutno prvi.

Miele mašine su izdržljive i dugovečne. Osnivači su smatrali neetičkim prodaju mašina koje bi trajale samo par godina. Da ih citiramo „uspeh je moguć na duge staze samo ukoliko je čovek potpuno i bezuslovno ubeđen u kvalitet svog proizvoda“. Zaštita  životne sredine je druga važna stvar ove kompanije. Proizvodeći izdržljive aparte koji će trajati godinama, Miele je vodio računa o zaštiti prirodnih resursa od kada je kompanija osnovana. Miele je insistirao na tome da njihove mašine moraju da budu ekonomične po potrošnji energije, vode i deterdženta kao dalji faktor u njihovom konceptu kvaliteta. Briga za životnu okolinu je usađena u filozofiju kompanije. Zahvaljujući filozofiji ove kompanije koja je usredsređena na dinamični razvoj kvaliteta i tehnologije, brend Miele se poistovećuje sa neprevaziđenim kvalitetom proizvoda. Ova filozofija je pomogla da se Miele uzdigne na poziciju jednog od vodećih proizvođača kućnih aparata u Evropi sa reputacijom kojoj niko ne može da konkuriše.

Više o nama pogledajte na: http://www.miele.co.rs/ i http://www.miele.de/de/haushalt/home.htm

Motorius

 •  Kategorije
 •  Adrese:
  Bulevar Zorana Đinđića 67, lokal 19, 11070 Novi Beograd
  office@motorius.com
 •  Telefon / Fax:
  +381 11 311 8970, +381 63 20 20 57, +381 63 20 20 71
  fax: +381 11 313 2784
 •  Web:

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses