Naši počeci datiraju od 1993 godine kada je osnovana zanatska radnja ALEA MAGICA, koja se bavila opremanjem stambenih prostora i enterijera. Prateći i proučavajući zahteve tržišta, ALEA MAGICA 2001. godine menja ime u NOVART SZR.

Tada je počela proizvodnja nameštaja tehnologijom 3D oblaganja medijapana PVC folijama, čime smo se izdvojili na tržištu nameštaja sa ovih prostora.

Najpre se počelo sa proizvodnjom FIRENCE u tamnoj trešnji, komadnog nameštaja za opremanje dnevnih soba. Sirenjem tržišta i uvođenjem savremene proizvodne tehnologije, SZR NOVART 2005.godine prerasta u NOVART DOO, šireći ponudu dnevnih soba u tamnoj trešnji svetlim dezenom, pod nazivom FIRENCA, kao i spavaćim, dečijim i omladinskim sobama pod nazivom VERONA. Ovoj ponudi priključen je program GARDA, program dnevnih soba koje se proizvode u tamnoj, wenge boji, a u potpunosti parira dizajnom, bojom i funkcionalnošću savremenim svetskim trendovima.

Proizvodni program NOVART-a, FIRENCA, VERONA, GARDA, zauzeo je važno mesto u trgovinama nameštaja kako u Srbiji tako i van nje. Programi se sastoje od preko 100 različitih elemenata, i mogu se međusobno kombinovati i prilagođavati u prostoru dnevnih, spavaćih, dečijih, hotelskih soba, predsoblja,…

Osim medijapana, u proizvodnji se koriste i ostali visoko kvalitetni materijali; univer 18mm i 25mm, ABS i melaminske trake za kantovanje, metalni okov za nameštaj. Svaki element je zaseban, spakovan u kutiju sa okovom za montažu. Rokovi isporuke su 10 dana, a moguće reklamacije se otklanjaju u najkraćem roku.

Za sve proizvode je karakterističan vrhunski kvalitet Q1, izdat od strane Sumarskog fakulteta u Beogradu.

Novart

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Gajeva 31, Kragujevac
  •  Telefon / Fax:
    +381 034 335 855, +381 34 335 856, +381 34 305 806
    Fax: +381 34 335 855

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses