„Papilio design“ bavi se projektovanjem i opremanjem svih vrsta enterijera, kao i proizvodnjom nameštaja u sopstvenoj radionici, čime nudimo kompletnu uslugu u sferi planiranja i opremanja prostora.

Ono što nas razlikuje je tim školovanih dizajnera čije  dugogodišnje iskustvo u oblasti projektovanja enterijera i dizajna i izrade nameštaja omogućava stvaranje modernih i kvalitetnih proizvoda.

Želimo da Vam predstavimo kolekciju nameštaja kvalitetnog i inovativnog dizajna koja je dostupna svima! Dozvolite nam da Vam pokažemo drugačije mogućnosti kada je opremanje prostora u pitanju, kroz ideju o dobrom ukusu, individualnosti i senzibilnosti u dizajnu.

Pored naše kolekcije nameštaja nudimo Vam projektovanje i izradu nameštaja po meri Vašeg prostora od najkvalitetnijih materijala, po pristupačnim cenama.

Posetite nas u našem poslovnom prostoru na Zrenjaninskom putu, gde se možete upoznati sa našom ponudom i uveriti u kvalitet izloženih eksponata. Direktnim kontaktom sa dizajnerima možete rešiti sve nedoumice ili učestvovati u kreiranju prostora i nameštaja po Vašim merama, željama i potrebama.

Papilio design

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Zrenjaninski put 84c , 11210, Beograd
  •  Telefon / Fax:
    011/ 271 7390, 061/ 243 7547

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses