“Pegaz” D.O.O. Stara Pazova osnovan je 1990. godine. Sedište i proizvodnja firme nalaze se u Staroj Pazovi, a izložbeni prostor se nalazi u Beogradu. Firma od svog osnivanja razvija i stalno unapređuje svoj proizvodni program, radi na modernizaciji i osavremenjavanju kako proizvodno – magacinskih tako i prodajnih kapaciteta.

Proizvodni program firme malim delom je predstavljen i ovom prezentacijom. “Pegaz” u svom proizvodnom procesu koristi najsavremenija evropska i svetska dostignuća iz oblasti drvne i prerađivačke industrije, prateći trendove koje diktira savremeni trenutak.

Iskusni tim projektanata koji je tu za vas, spremanje da izađe svakoj vašoj ideji u susret i da zajedno dođemo do rešenja koje će vas zadovoljiti.

Boje donose svetlost u prostoriju. Izaberite boje koje reflektuju svetlost npr. bledožutu, zelenu ili belu.

Od njih se nećete vremenom umoriti sa njima prostor deluje veći. Ipak izbor boja je lični izbor. Mi imamo veliki izbor boja i dezena i ako ne nađete nešto što vam odgovara mi ćemo elemente obojiti po vašoj želji i uzorku. Da li volite da “probate” nešto pre nego što kupite? Ko bi kupio novo odelo a da ga predhodno ne proba.

Da bi vam pomogli da “probate” kuhinju PEGAZ ima savremeno opremljen projektni biro gde ćemo se potruditi da vam najvernije prikažemo i da zajedno sa vama pronađemo najbolje tehničko i estetsko rešenje vaše nove kuhinje. Boje donose svetlost u prostoriju. Izaberite boje koje reflektuju svetlost npr. bledožutu, zelenu ili belu.Od njih se nećete vremenom umoriti sa njima prostor deluje veći. Ipak izbor boja je lični izbor. Mi imamo veliki izbor boja i dezena i ako ne nađete nešto što vam odgovara mi ćemo elemente obojiti po vašoj želji i uzorku.

Pegaz

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Hvjezdoslavova 139, Stara Pazova
  •  Telefon / Fax:
    +381 22 313 597, +381 22 310 312
    Fax: +381 22 313 936

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses