Porodična firma RADOVIĆ Enterijer osnovana je 27.08.2004. godine kao naslednik SZR „Dragan Radović“ koja je postojala i uspešno poslovala od 1984. godine.

Firma RADOVIĆ Enterijer svoje iskustvo koje je godinama sticano danas upotpunjuje novim tehnologijama i najkvalitetnijim materijalima čime svoje proizvode čini posebnim. Sav nameštaj se izrađuje u kombinaciji masiva (rezana građa bukve, jasena i hrasta) i furniranih ploča (MDF, iverica). Za površinsku obradu koriste se boje i lakovi poznatog italijanskog proizvođača SAYERLACK.

Osnovna delatnost kompanije “Radović-Enterijer” je serijska proizvodnja trpezarijskog nameštaja (stolova, stolica i klupa), nameštaja za dnevne sobe (fotelja, komoda, tv komoda, vitrina i klub stočića) i spavaće sobe (kreveta, noćnih ormarića, toaletnih stolova i plakara).

Firma RADOVIĆ Enterijer bavi se i izradom stepeništa, unutrašnjih vrata, ograda, kao i kompletna idejna rešenja za uređenje prostora i opremanje enterijera.

Radović Enterijer


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses