REZBOS se bavi proizvodnjom svih vrsta kreveta i elemenata za krevete, kako za domaće, tako i za inostrano tržište. Postoji od 1995. godine, a od 2000. godine specijalizovani su za proizvodnju kreveta i ostalog nameštaja za sobe. Firma zapošljava preko 30 radnika koji rade na vrhunskoj opremi i mašinama koje omogućavaju da zadovolje potrebe i zahteve najprobirljivijih kupaca.

Godišnje se u našoj fabrici napravi preko 15000 kreveta svih vrsta. U ponudi se nalaze kreveti, komode za spavaće sobe, noćni ormarići, ogledala, plakari, dušeci i sobna vrata. U proizvodnji koriste se vrhunski materijali, kao što su bukov pareni masiv, sve vrste furniranih ploča, aluminijumske profile, kao i sve ostale elemente u enterijeru sa kojima će Vaša spavaća soba izgledala moderno, funkcionalno i udobno. U ponudi je veoma širok asortiman zavrsnih nijansi i boja po Vašoj želji.

Rezbos


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses