Kompanija je osnovana 1995. god. sa namerom da u svojoj zemlji koja je bogata šumom i generacijama proizvodi nameštaj od masivnog drveta ponudi novi način poslovanja.

Proizvođačima nudimo svoj proizvodni program, organizovanu prodaju i distribuciju do krajnjeg kupca ma gde se on nalazio.

Okupili smo veliki broj proizvodjača nameštaja od masivnog drveta i ostvarili saradnju tako da zajedno sa njima učestvujemo od samog početka procesa proizvodnje kao što je odabir drveta i njegovog kvaliteta, načina obrade i završnog pakovanja.

Proizvodni programi su osmišljeni u našem projektnom birou u saradnji sa našim evropskim menadžerima i potrebama tržišta.

Prirodnost drveta se posebno čuva završnom obradom za koju koristimo najkvalitetnije prirodne premaze za toniranje i zaštitu.

Naša orijentacija je prvenstveno na spavaćim sobama kao mesto gde počinje i završava se dan svakog čoveka, mesto koje uvek treba da bude toplo prijatno i udobno.

Rimako

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Trebevićka 19/V, Beograd
  •  Telefon / Fax:
    +381 11 305 88 97
    Fax: +381 11 305 89 22

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses