Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet “SIMKOM” Kraljevo, osnovano je 28.02.1992.godine. Od svog osnivanja, do 1998. godine, preduzeće se bavilo trgovinom nameštaja. Od 1998. godine preduzeće se pored trgovine, bavi i proizvodnjom kartonske ambalaže.

Preduzeće se bavi proizvodnjom, isključivo grube kartonske ambalaže koja se uglavnom koristi u industriji nameštaja. Postojeći proizvodni kapaciteti kojima preduzeće “SIMKOM” d.o.o. raspolaže nisu dovoljni za zadovoljenje postojeće tražnje.

Kartonska ambalaža se proizvodi za unapred poznatnog kupca, tako da se celokupna proizvodnja realizuje putem direktne prodaje. Prodaja nameštaja se realizuje u 13 maloprodajnih objekata na teritoriji Srbije. Preduzeće “SIMKOM” d.o.o. 45% svoje ukupne proizvodnje realizuje na tržištu Bosne i Hercegovine

Preduzeće “SIMKOM” d.o.o. planira da proširi svoje proizvodne kapacitete, koji u sadašnjim uslovima predstavljaju osnovnu prepreku i usko grlo za povećanje obima proizvodnje..

Preduzeće se bavi proizvodnjom, transportne kartonske ambalaže koja se uglavnom koristi u industriji nameštaja mada se prema zahtevu kupca radi i ambalaža za druge privredne grane. Kartonska ambalaža proizvodi se za unapred poznatog kupca, tako da dimenzije i druge bitne karakteristike proizvoda diktira sam kupac, odnosno njegove potrebe.

Trgovinom namestajem preduzeće se bavi od svog osnivanja i sada na osnovu razudjene mreže dobavljača i dugotrajnih poslovnih odnosa sa njima, u svom prodajnom asortimanu ima zastupljenu kako tapetariju, tako i ostale vrste nameštaja, a u asortimanu su zastupljeni skoro svi značajniji proizvodjači nameštaja iz naše zemlje.

SIMKOM DOO

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Pljakina 16, 36000, KRALJEVO
  •  Telefon / Fax:
    +381 36 337 436

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses