SKYLIGHT je kompanija osnovana u januaru 2014. godine sa idejom da na trzište plasira širok asortiman rasvetnih tela i izvora svetla.

Naša kompanija nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno snabdevanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu, pogodnosti plaćanja itd.

Svoj uspeh gradimo na stalnoj komunikaciji sa kupcima, prepoznavanju njihovih želja i potreba, stoga neprestano prilagođavamo način svog poslovanja najnovijim svetskim trendovima.

Skylight ima za cilj da izgradi sebe kao vodeću kompaniju koja se bavi prodajom rasvete, ne samo na lokalnom nivou već i u regionu, i da postane sinonim za kvalitet, kako u pogledu proizvoda koje plasira na trzište, tako i odgovornom komunikacijom sa klijentima i stabilnom poslovnom politikom… Osnovni zadatak Skylight-a je da svojim klijentima pruži najviši nivo usluga u oblasti konsaltinga prilikom odabira proizvoda, koristeći znanja iz oblasti savremenih tehnoloških rešenja i aktuelnih svetskih trendova dizajna enterijera i eksterija, poštujući kratke vremenske rokove kao i savremene trendove u oblasti elektronske komunikacije. Takođe, da svojim zaposlenima obezbedi sigurnost i lično i stručno napredovanje u skladu sa najvišim svetskim standardima, a svojim stalnim klijentima da obezbedi najbolje uslove saradnje.

Skylight
  Društvo sa ograničenom odgovornošću
  Maloprodaja
  Mileševska 5 | 11118 Beograd | Srbija
 Telefon +381 11 4068731 | +381 69 3504585
 Mejl office@skylightgroup.rs
 Mejl shop@skylightgroup.rs
 Web sajt http://skylightgroup.rs

 

Skylight


Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses