Stilles kompanija osnovana je 1975 godine i od tada nastojimo da ime naše kompanije bude sinonim za kvalitet, preciznost i stil.

Kao jedini proizvođač kuhinjskih radnih ploča i frontova u regionu, poštujući poslovnu etiku i koristeći vrhunsku tehnologiju nastojimo da osiguramo svojim korisnicima kvalitetan i funkcionalan nameštaj.
Svih ovih godina inspiraciju nalazimo u potrebama naših klijenata da životni prostor prilagode sopstvenim potrebama dajući im mogućnost da sami kreiraju i dizajniraju nameštaj po meri.
Doslednost, stručnost i kvalitet su prepoznali i naši sadašnji partneri iz Evrope, nemačka kompanija Doellken – svetski lider u proizvodnji kant traka, zatim takođe nemačka kompanija Dekodur – broj 1 u proizvodnji HPL laminata, kao i italijanski proizvođač laminat – Arpa, i Grupa Frati – italijanska kompanija, proizvođači iverice, kao i mnogi drugi.
ISTORIJA:
1975. godine u Kaću, nadomak Novog Sada otvorena je mala porodična radionica za popravku starog nameštaja.
Dragoljub Šešić, mašinski inženjer po struci uvideo je nedostatak materijala za nameštaj na domaćem tržištu kao kvalitetne obrade, i ubrzo pokreće sopstveni proces proizvodnje kuhinjskih radnih ploča i frontova prilagodivši ih potrebama kupaca.
U narednim godinama, Stilles je nastavio da proširuje svoje kapacitete, pa tako danas upošljava preko 70 zaposlenih u dva maloprodajna objekta, veleprodaji i proizvodnim pogonima…

STILLES NAMEŠTAJ DOO KAĆ

  •  Kategorije
  •  Adrese:
    Ivana Kočija 6a, 21000, Novi Sad
  •  Telefon / Fax:
    021/68-00-900

Hermes Birkin The North Face New Balance Outlet Cheap UGGs The North Face Outlet Michael Kors Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online Cheap Oakley Sunglasses