paneli

Farbanje je i danas najčešći način uređenja i dekorisanja zidova, a povremeno se može naleteti i na zidne tapete koji su definitvno ponovo u trendu. Međutim, postoje i neke novije metode uređenja zidova.

Novost je tehnika oblaganja zidova ikonastim panelima, odnosno gotovim dekorativnim oblogama s definisanom trodimenzionalnom teksturom. Ako biste želeli da dekorišete zid s nešto više teksture i trodimenzionalnije od onoga što možete postići farbanjem, ili samo nemate volje da se mučite s farbom, valjkom i četkama, raspitajte se za mogućnost oblaganja zidova industrijskim ikonastim panelima. Ovi univerzalni paneli mogu se za zid zakucati ekserima, pričvrstiti vijcima, zalepiti ili jednostavno na njega okačiti, a testerom ih je moguće obraditi i skratiti prema potrebi i tako prilagoditi prostoru i nameni.

Zanimljive su i raznovrsne teksture koja će zadovoljiti očekivanja i onih najprobirljivijih. Zidove će učiniti jedinstvenim i drugačijim od svega do sada viđenoga, a mogućnost izbora iz široke palete boja i tekstura pružiće priliku svakom od nas da prostor osmisli i uredi u svom stilu.

Pogledajte neke od primera:

Izvori: deccorreport.com i uredidom.com