tapete

Tapete su nešto čega se sećamo iz bakine kuće. Prethodnih decenija su bile pomalo zaboravljene. Čak su tretirane i kao kič. Danas se vraćaju u svet dizajna enterijera na velika vrata.

Sve više ih možemo naći i u našim prodavnicama, a izbor dezena i vrsta je na zavidnom nivou. Tu su klasične, samolepljive, papirne, PVC, od tekstila i razne druge.

 

Ono što je trend danas jeste postaviti ih na deo zida ili u deo stana, ređe se postavljaju na sve zidove. Ostavljeno je mnogo prostora za eksperimentisanje. Možete uklapati različite dezene tapeta, čak se i prave u serijama dezena koji idu jedan uz drugi. Često se koriste one sa floralnim motivima, a vratile su se i retro pruge, tufne i kvadrati.

 

 

Tapete oplemenjuju prostor. U zavisnosti od efekta kakav želite da postignete, odaberite moderne vedrih boja, ili sa baroknim motivima koje odišu luksuzom.

 

 

Pustite mašti na volju, i unesite duh stare-nove estetike u Vaš dom. Prekrite samo jedan zid modernom tapetom i potpuno ćete promeniti izgled stare sobe.

Dečija soba biće kao crtani film, ako svom mališanu na zidove postavite poster tapete ili neke druge sa njegovim omiljenim junacima.

 

Veliki izbor tapeta koje se mogu kupiti kod nas možete videti na www.megaline.rs , odakle su i preuzete neke od fotografija.