Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve iz oblasti dizajna enterijera i dekoracije. ​Na kursu ćete steći osnove planiranja i dizajniranja unutrašnjosti javnih i privatnih prostora i naučiti da dekorišete prostor u skladu sa savremenim, funkcionalnim i estetskim standardima.

ITAcademy kao deo LINK group ovim kursom pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u ovoj oblasti da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje akademsko znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.

Ukoliko želite da dobijete besplatan kurs Dizajn enterijera i dekoracija potrebno je da pošaljete mejl sa subjectom: Prijava za besplatan kurs Dizajn enterijera i dekoracija i Vaše ime i prezime na adresu bojana@uredjenjestana.com i prvih troje koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađa ovaj kurs.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, poslaćemo Vam na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa. Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.