uredjenjstana

Nek` Vaša kuća bude i dom – uredjenjestana.com

Online magazin o uređenju enterijera u novom ruhu – potpuno redizajniran

Predstavljamo Vam online magazin o uređenju enterijera koji je 2008. godine nastao je usled potrebe da se posetiocima predstave tekstovi i saveti vezani za trendove u dizajnu enterijera i na neki način objedini ponuda svih proizvoda i usluga vezanih za uređenje različitih vrsta prostora kroz adresar firmi. Kada je lansiran bio je prvi magazin ove vrste u Srbiji, a nakon 5 godina, u maju 2013. godine online magazin je potpuno je redizajniran u skladu sa najnovijim tendencijama u web dizajnu i sada je prilagođen svim vrstama uređaja (računari, tableti, mobilni telefoni…)..

Vizija

Želimo da ovo bude mesto na kom ćete potražiti odgovore na pitanja koja će se otvoriti onda kada se upustite u avanturu uređenja stana ili kuće. Naša zamisao jeste da ovaj online magazin bude Vaš izvor ideja, saveta, novih kreativnih rešenja, vodič u udoban život…

Opis

Nadamo se da će Vas naši tekstovi inspirisati i postati izvor korisnih informacija.

Ovde ćete naći prezentacije firmi koje se bave proizvodnjom i prodajom nameštaja, tehnike, grejanja, keramike, sanitarija, tepiha, rasvete, podnih i zidnih obloga, zavesa, kućnog tekstila i druge opreme. Takođe možete pronaći i majstore koji će vaše zamisli sprovesti u delo.

Potraga za onim što će zadovoljiti Vaš ukus i potrebe može da počne… ispred ekrana Vašeg računara.

Misija

Misija našeg online magazina jeste da na jedno mesto dovedemo što više firmi koje se bave delatnostima vezanim za uređenje prostora.

Saradnja

Svim kompanijama, koje prepoznaju značaj ovog projekta, upućujemo poziv da postanu naši partneri i upotpune našu misiju.

Menadžment tim